A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Nem vagy biztos abban, hogy jól választottál? Ez 5 jel megmutatja, hogy Ő életed párja!

Nem vagy biztos abban, hogy jól választottál? Ez 5 jel megmutatja, hogy Ő életed párja!

Hosszú ideje párkapcsolatban élsz, de még mindig néha kétségeid támadnak. Nem tudod eldönteni, hogy tényleg ő az igazi számodra? Megkönnyítjük a dolgod!

Ha az alábbi jelzéseket tapasztalod, egészen biztosan ő az igazi számodra!

1.Már reggel üzenetet küld

Ha azzal indul a napod, hogy a pasid kedves üzenete ébreszt, jobb, ha tudod, hogy nagyon fontos vagy számára. Alig nyitotta ki a szemét, és máris rád gondol, hiányzol neki. Az ilyen férfi azt szeretné, hogy örökre ott legyél mellette.

2.Mindig kíváncsi, hogy mi van veled, és meg is hallgat

Érdeklődéssel figyel arra, amit mondasz, kíváncsi, hogy mit gondolsz egy adott dologról, vagy mik a terveid. Az őszinte érdeklődés az egyik legfontosabb jele a szeretnek. Akinek igazán fontos vagy, az nem lehet közömbös, mindig kíváncsi rád.

3.A kedvedért lemondja a pasis estét

Ha arra kéred, hogy maradjon itthon veled, mert valami nagyon fontosat szeretnél megbeszélni vele, vagy nem érzed jól magad, akkor gondolkozás nélkül lemondja a programot a barátaival. Vigyázz, hogy tényleg csak akkor kérd erre, ha nagyon fontos, hogy otthon maradjon, ne használd ki a jóindulatát.

4.Mindig válaszol az üzenetedre, hívásodra

Nem kell túl sokat várakoznod rád, egyből válaszol, ha üzenetet írsz neki, és lehetőség szerint a telefonhívásaid is fogadja. Azt jelenti, hogy tiszteletben tart, és figyel rád, nem várakoztat fölöslegesen. Törődik veled, és az érzéseid is fontosak számára. Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy őszintén tudjuk beszélni az érzéseinkről, vágyainkról, legyünk nyitottak, és érdeklődőek.

5.Bátorít, és mindenben támogat

Még akkor is, ha egy önálló, és céltudatos személyiség vagy, szükséged lehet a partnered támogatására. Mindig odafigyel rád, és, ha kikéred a véleményét, elmondja, akkor azt jelenti, hogy nagyon fontos vagy számára. Főleg, ha még az ötleteidet, terveidet is támogatja.

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.