A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai esetében is.

Igaz, hogy a belső szépség számít, néhány állatfajt igazán szép külsővel áldott meg a sors. Az egyik ilyen állat egy cicus, Narnia aki gazdájával Franciaországban lakik.

A cica még csak egy éves, de szépsége már a világon mindenütt ismert, a gazdája által készített Instagram-profilnak köszönhetően, írta a People Magazine.

Narnia 2017. március 28.-án született, nagyon szép külsővel.

Ez a rövid szőrű cica gazdájával Franciaországban él és Jean-Michel Labat természetfotós nemrég gyönyörű képsorozatot készített az állatról. A képek hamar elterjedtek az interneten és nagy népszerűségnek örvendenek.

Narnia arcának egyik fele teljesen más mint a másik, ez teszi őt igazán különlegessé.

Nem találtak még pontos magyarázatot erre, de valószínűleg két különböző DNA keveredésének köszönhető ez. Ez olyan, mintha két nem egypetéjű ikerről lenne szó, akik DNA-ja keveredik, írta a People.

Kétségtelen, hogy Narnia szépsége igazán egyedi. Ha még több képet szeretnél a “kétarcú” macskáról, akkor nézd meg Instagram-profilját itt. Ne felejtsd el megosztani a cikket barátaiddal, hogy ők is megismerhessék ezt a szép állatot.

forras

Ezt olvastad?

12 erőteljes tetoválás, amelynek a története csontig hatol

Egy tetoválás rengeteg okból készülhet: lehet egy egyszerű szép minta, ami tetszik a viselőjének, vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.