A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Nagy átváltozás: a férj nem hitt a szemének, amikor meglátta átalakított feleségét!

Nagy átváltozás: a férj nem hitt a szemének, amikor meglátta átalakított feleségét!

A legjobb születésnapi ajándék lehet, amikor az ember végre rátalál önmagára, és a tükörből az a szépség mosolyog vissza, aki mindig is szerettünk volna lenni.

Az átalakuláshoz, pedig csak néhány szakember, és külső szemlélő szükséges, hogy kihozzák belőlünk a legjobbat, amit eddig görcsök, frusztrációk és nem-törődömségek mögé rejtegettünk.

Lenise Melton, az 58 éves könyvelő, két gyerek édesanyja, már-már kissé belesavanyodott az életbe. Elfogadta, hogy a természetes a szép,nem sokat tett azért, hogy kihozza magából a legjobbat.Láthatjuk, hogy mit tesz, ha egy szakember olyan frizurát készít, amely a legjobban talál arcformánkhoz. Lenise valósággal ragyog, miután új frizurát “kap”, és rá sem lehet ismerni.

Bonnie Amend, bár azt mondják róla, hogy hatvan éves, ezt az átalakítás után valójában már senki sem tudta elhinni. A férje szinte sokkot kapott, amikor meglátta az “új” feleségét, és azt mondta, nem hiszi, hogy ő ezzel a jó csajjal élt eddig.

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.