A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Kövér disznónak csúfolták a 107 kilójával, de nézd meg 4 évvel később!

Kövér disznónak csúfolták a 107 kilójával, de nézd meg 4 évvel később!

A 19 éves ír Michael Sullivan mindig dagi volt. Gyerekként is ő volt a legkövérebb a haverok között. Tinédzser korára ki is közösítették ducisága miatt, csak az evésben lelt vigaszt.


“Te kövér disznó”- kiabálták rá régi barátai, mire 107 kiló lett. Remélte, az egyetemen majd jobban elfogadják, de ott meg a lányok nevették ki súlya miatt. Ekkor elhatározta, változtat.

Ekkor Michael koplalni kezdett, nagyon lefogyott, már-már anorexiás lett, ami inkább lányokra jellemző, de néha fiúknál is előfordul. Talán még rémesebben nézett ki, mint kövéren.

Még egy elhatározást hozott: normálisan fog étkezni, és edzeni kezd. Ettől fogva naponta mozgott.

És a sikerei igazolták, csúfolóinak nem volt igaza. A legnagyobb eredménye az lett, hogy Michael fitnesz modell lett, éppen a külsejéből él, amit annyit kritizált a környezete.

Ez tényleg lenyűgöző, amit az akarat egy emberi lény képes. Ha ez az átalakulás is teljesen gurított, majd Michaels részesedése történelem minden, amit tudok.

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.