A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Éppen boncolták, amikor horkolni kezdett

Éppen boncolták, amikor horkolni kezdett

Három orvos is halottá nyilvánította a spanyol rabot, akiről csak akkor derült ki, hogy él, amikor horkolni kezdett a boncasztalon.

Halottá nyilvánítottak, hullazsákba raktak és boncterembe szállítottak egy 29 éves rabot Spanyolországban, akiről alig pár órával a boncolás megkezdése előtt derült ki, hogy mégis életben van – jelentette a helyi sajtó . Gonzalo Montoya Jiménezt három orvos is halottá nyilvánította, miután vasárnap eszméletlen állapotban találták meg cellájában.

A lopás miatt elítélt férfit ezután hullazsákba rakták, és az Asztúria tartományban található börtönből egy Oviedo városában található igazságügyi orvostani intézetbe szállították, hogy boncolással megállapítsák halálának okát.  Az intézet szakértői alig pár órával a boncolás megkezdése előtt vették észre, hogy Montoya még él.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint azután, hogy a férfi horkolni kezdett a boncasztalon. A férfi családjának elmondása szerint a férfit már előkészítették a boncoláshoz, és testén ott voltak a beavatkozáshoz szükséges jelzések.

 

A beszámolók szerint a férfi feltehetően catalepsia miatt tűnt halottnak, ami a végtagok merevségével jár, az ingerlésre adott reakciók teljes hiányával, valamint az életfunkciók lelassulásával. Ezt azonban még nem bizonyították be.

Montoyát „feléledése” után egy egyetemi kórház intenzív osztályára szállították.

 

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.