A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Súlytáblázat férfiaknak: ennyi az ideális testsúly magasságod és testalkatod szerint!

Súlytáblázat férfiaknak: ennyi az ideális testsúly magasságod és testalkatod szerint!

Az egyik leggyakoribb kérdés, amivel találkozunk a fogyni vágyók körében az, hogy ,,honnan tudhatom, hogy mennyi az ideális testsúlyom?

Ahhoz, hogy elérjük az egészséges testsúlyt, nagyon fontos az általános egészség, de ez fordítva is igaz, a normális testsúly segít megakadályozni több betegség kialakulását vagy súlyosbodását.

Ha túlsúlyos vagy, akkor nagyobb a kockázata annak, hogy olyan súlyos egészségügyi problémákkal kell szembenézz, mint a magas vérnyomás, a szívbetegség, az epekő, a kettes típusú cukorbetegség, és gyakran a rák.

Ezért nagyon fontos, hogy fenntartsd, vagy visszaszerezd az egészséges testsúlyodat, hogy úja  energikus legyél, és jól érzed magad a bőrödben. Azt azonban sokan nem tudják, hogy mi is számukra az egészséges súly. Ebben segít ez a táblázat.

Vannak különböző típusú kalkulátorok, melyek kiszámítják az ideális súlyt, de ezek sem mindig pontosak, és sok tényezőt nem vesznek figyelembe.

Ez a táblázat nem az egészségtelen modellek arányait veszi figyelembe, hanem a magasságot és a test alakját.

Keresd ki a következő táblázatban a rád jellemző tényezőket, hogy megtudd, milyen közel vagy az egészséges, ideális súlyhoz.

 

forras

Best free WordPress theme

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.