A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Ez a kis pitbull addig nem alszik el míg gazdája altatódalt nem énekel neki

Ez a kis pitbull addig nem alszik el míg gazdája altatódalt nem énekel neki

Sokszor nem könnyű egy gyermeknek elaludni est. Van, akinek egy pohár meleg tej segít, van akinek az esti mese vagy a kis éjszakai lámpa a fontos. A lenti film készítője is megtalálta annak a módját, hogyan altassa el “gyermekét”.

Ez a baba egy kis pitbull de azért neki és nehezen megy néha az elalvás. A kutyus kényelmesen elhelyezkedett a ketrecében és előtte fekszik kedvenc játéka is. A gazdi elmondja neki, hogy itt az idő, most aludni kell. Úgy gondolja, akkor alszik el kedvence a legkönnyebben, ha énekel neki.

A gazdi Martina McBride egyik dalát énekli, melynek címe “Egy angyal karjaiban.” A kutyusnak nagyon tetszik ez és szépen lassan megnyugszik majd le is csukja szemét.

Milyen szép látni, hogy a kutyus ennyire megnyugszik gazdája hangjától. Igazán édes, ahogy a kutyus szépen lecsukja a szemét és érzi, hogy most itt a pihenés ideje.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg velünk véleményed. Te is kialakítottál már egy esti rituálét a kutyusoddal? Kérjük írd meg nekünk tippjeidet ezzel kapcsolatban.

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.