A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / 6 jel, hogy a partnered titokban boldogtalan a kapcsolatban

6 jel, hogy a partnered titokban boldogtalan a kapcsolatban

Nincsenek éjszakai sms-ek, nincs kimaradás, nem húzódik vissza a szobájába, de mégis azt érzed, hogy valami nincs rendben? Van néhány furcsa dolog, aminek érdemes kibogozni a jelentését. Ebben segítünk!

Sorra veszi az elektromos cikkeket

Charles Baxter a Gyújtsd fel a házat című regényében azt írja, hogy az emberek, minél boldogtalanabbak, annál jobban szeretik a bútoraikat. Ez olyan, mint amikor valaki magányos és elkezd gyűjteni valamit. Nos a kapcsolatokban is igazolva látszik ez a tény. Aki a kapcsolatától már nem vár sokat, az elkezdi tárgyakba ültetni a rajongását. De mehetünk messzebb is, egy háziállat, vagy egy új hobbi, amihez nincs közöd, ugyanezt a célt szolgálja.

Úgy ültök együtt, mint a halak

Legyen az vacsora, vagy egy esti közös program, csendben ültök egymás mellett. Nincs mit mondanotok egymásnak. Ha ez egyszer, vagy kétszer történik meg, az egy üdítő dolog, nem kell mindig beszélgetni, de ha sorozatban süket csend vesz körül benneteket, akkor arra kell gyanakodni, hogy valami nincs rendben veletek.

Ahelyett, hogy meghallgatna, azt mondja: Eztt már milliószor megbeszéltük

Nem akar vitatkozni, és ebben igaza is van. Tudod mi jobb ezerszer a vitatkozásnál? Menjetek el egy szörnyű koncertre a városban, vagy futkározzatok az esőben, vagy nézzetek meg egy iszonyatosan rossz filmet együtt, és nevessetek rajta. HIDD EL, NEM KELL HOGY MINDIG IGAZAD LEGYEN! Hidd el, jót tesz neked, ha nem hagy veszekedni, bár az is lehet, hogy egyszerűen nem kíváncsi arra, hogy mi zavar téged, nem akar ezzel foglalkozni. Akárhogy is van, mind azt jelenti, hogy a jövőben nem kell rápazarolnod még egy dühös veszekedést.

Túl sokat tudsz meg a kolléganőjéről az utóbbi időben

Elmeséli, hogy a kolléganője most szakított, és milyen problémái vannak, vagy a kolléganője is épp hasonlót főzött vacsorára, vagy találtak együtt egy jó kis ebédelő helyet a városban?

Egy ilyen túl lelkes barátság, amit más nével a munkahelyi házasságnak nevezünk, bizony arra utal, hogy valami hiányzik a ti kapcsolatototkból, amit a kolléganőjével próbál meg elérni, megélni. Talán még önmaga sem veszi ezt észre, lehet, hogy valóban ártatlan ez a kapcsolat köztük, de a jelek arra mutatnak, hogy érdemes egy kicst több időt töltened a pároddal, mielőtt komolyra fordul az a munkahelyi barátság.

Elvégzi rajtad a fogkrém tesztet

A párod a nyomodban jár a lakásban, és fárasztó kérdésekkel ostromol. Nem találja a törülközőt, vagy a fogkefét. Épp leülnél a kedvenc sorozatodat nézni, és mindig ilyenkor jelenik meg?

Semmi különös, arról van szó, hogy szeretné elnyerni a figyelmed. Ilyenkor, a kapcsolatotok érdekében jobb, ha megteszed, amit kér. Hagyod a sorozatod és egy kicsit vele foglalkozol, mert a jelek arra utalnak, hogy szeretne egy kicsit többet belőled.

10 év útán újra eljár a régi haverjaival

Mindig ugyanaz történik otthon? Ugyanaz a pizza, ugyanaz a TV csatorna, ugyanaz a nasi, hétvégén ugyanazok a haverok, ugyanaz a séta? Soha nem akar semmi újat kipróbálni? Veled nem, de a haverokkal? Újra eljár velük méghozzá a legkülönfélébb programokra. Mindenfélét kipróbálnak, amit valójában veled kéne csinálnia. Kezdeményezz ilyenkor, találj ki te valami újat, amit még sosem csináltatok együtt. Adj neki ötleteket, hátha rájön, hogy veled is lehet sokféle élménye, veled is kipróbálhat új dolgokat.

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.