A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / A kutya megbámulja gazdáját akit 3 éve nem látott, reakcióját 17 millióan látták

A kutya megbámulja gazdáját akit 3 éve nem látott, reakcióját 17 millióan látták

Milyen jó azt látni amikor a régi barátok ismét találkoznak. Ez nemcsak az embereknél, az állatoknál is így van.

Fantasztikus érzés az, amikor két barát hosszú idő után végre ismét együtt van, s erre igen jó példát látunk a lenti filmen is. Ha nagyon jó barátunkat nem láttuk egy ideig, akkor még fontosabb egy ilyen találkozás és az az érzésünk, hogy semmi sem változott.

Az természetesen előfordul, hogy ha már évek óta nem láttuk régi barátunkat, sok minden megváltozott bennünk. Ettől függetlenül a találkozás után a régi barátok ugyanúgy beszélgetnek, viccelődnek és nevetnek, mintha mi sem változott volna.

Nemcsak az emberek, az állatok is nagyon tudnak örülni akkor, ha szeretteiket ismét láthatják és erre nagyon jó példát látunk a lenti Youtube  felvételen. Ezt a filmet már 17 millióan látták.

A felvételen látható férfi három évig volt távol kutyájától. A kutyust kiviszik a reptérre és ott várja gazdáját, persze neki minderről fogalma sincs. Aztán megjelenik a gazdi, a kutya megfordul és boldogan üdvözli őt, annak ellenére hogy sokan azt gondolják, a kutya elfelejtheti gazdáját.

Amikor a kutya meglátja a férfit, egy pillanatra megáll aztán odarohan hozzá és szinte azt sem tudja, mit csináljon örömében.

A Te kutyát hogyan reagálna, ha hosszú idő után ismét találkoznátok? 

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.