A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Az értékes nő 8 tulajdonsága, amit egyetlen férfinak sem szabadna figyelmen kívül hagynia

Az értékes nő 8 tulajdonsága, amit egyetlen férfinak sem szabadna figyelmen kívül hagynia

Uraim legyünk most őszinték, mindkét nemnek igenis lételeme rálelni élete párjára, hiszen szerelem nélkül, akármilyen klisésen is hangozzék, nem élet az élet.

Az értékes nő 8 tulajdonsága, amit egyetlen férfinak sem szabadna figyelmen kívül hagynia

Fotó: Pexels.com

A társadalom mostanában előszeretettel erőlteti a férfiakra azt a szerepet, mely szerint előnyösebb az érzelmeiket letagadni, vagy magukba fojtani. Egy értékes nőre rátalálni nagyon nehéz feladat, de ha felismered benne ezeket a tulajdonságokat, el ne engedd, és ne hagyd, hogy a társadalmi elvárások közétek álljanak.

Egy értékes nő 8 tulajdonsága:

1. Türelem

Egy kedves nő, türelemmel fordul feléd. Megértéssel kezeli a dolgaid, és sosem sürget, hogy minél gyorsabban tegyél meg, vagy végezz el a kedvéért. Nem mindenki képes a türelemre, mert sokan gyorsan és azonnal akarnak mindent. Egy türelmes nővel az oldaladon ajándék lesz az élet.

2. Bátorítás

Az értékes nő nem arra törekszik, hogy lehúzzon, vagy a te hátadon kapaszkodjon fel. Képzeld csak el, milyen jól esne a kedvesedtől egy-két bátorító szó a nehéz pillanatokban. Függetlenül attól, hogy mik a céljaid, ő ott van veled és mindenben támogat, és nem csak! Ha véletlen padlóra kerülnél, ő ott lesz, hogy újra lelket öntsön beléd.

3. Hűséges

A mai kapcsolatok legtöbbjében talán a hűség kérdése okozza a legtöbb galibát. Ezért is jellemző tulajdonsága egy értékes nőnek. Irántad érzett hűségéből kifolyólag sosem támadna hátba, vagy árulna el. Olyat meg pláne nem követne el, amivel tudja, hogy fájdalmat okozna. Egy egyenes és hűséges nő kitart a választása mellett, ami ebben az esetben te magad vagy.

 

4. Megbocsájtó

Mindannyian mondunk néha olyan dolgokat, amelyeket később megbánunk, vagy nem is gondolunk komolyan. Tévedni emberi dolog. Az értékes nő, mérlegelve a helyzetet képes a megbocsájtásra, és nem csak a felszínes megbocsájtásra. Ha megbocsájt, azt szívből teszi.

5. Nem féltékenykedik

Az okos nő nem aggódik folyton az ex-partnereiden, nem követi minden lépésedet, és nem lesi, hogy melyik nővel, hogyan állsz szóba. Rendelkezik elegendő önbizalommal ahhoz, hogy tudja mennyit ér. Ha találkozol egy ilyen nővel, érezni fogod, hiszen megajándékoz a bizalmával. Nem az a célja, hogy kisajátítson, és elszakítson a barátaidtól, családtagjaidtól.

6. Együttérző

Az értékes nő képes átérezni azt, amit te érzel, ezért a lehető legjobb tanácsokkal és segítséggel lát el, ami adott esetben óriási terheket vehet le a válladról. Érdekli, hogy mi zajlik benned, és azon van, hogy segítségedre legyen, ezért nyugodtan kérj segítséget tőle, mert örömmel segít majd.

7. Humoros

Ha valaki képes megtalálni a legelveszettebbnek tűnő helyzetekben is a humort, az egy igen nagy ajándék. A nő humorán keresztül képes a legjobban közvetíteni a férfiak felé az intelligenciáját. Ráadásul melyik férfit nem venné le a lábáról egy csilingelő nevetés? Ha a legfelhősebb napjaidba is napfény képes csempészni, akkor igazán értékes nővel van dolgod.

 

8. Szórakoztató

Talán az egyik legfontosabb tényező az, hogy ha a társaságában jól érzed magad. Lényegtelen, hogy mit csináltok, vagy hol vagytok, ha egymás társaságában felszabadultan önmagatok tudtok lenni, a kapcsolat folytonos virágzásban van.

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.