A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / A nő megunta, hogy állandóan az ősz haját kell festenie. Nézd meg mit talált…

A nő megunta, hogy állandóan az ősz haját kell festenie. Nézd meg mit talált…

Az idő múlásával mindenki okosabb és tapasztaltabb lesz. Megváltoznak a prioritásaink, kevésbé érdekel másoknak a véleménye. Néha ez a folyamat azt is jelenti, hogy mikor idősebb lesz valaki, jobban el tudja magát fogadni.

A 41 éves Kerry Grundhoefer nagyon jó példa erre. Már belefáradt abba, hogy az idő nyomait állandóan kendőzze. Elfogadta ősz haját és ezzel nagyot lépett előre életében.

Mindezt a híres “The Makeover Guy” Christopher Hopkins-nak köszönheti. Ő alakította át Kerry frizuráját ami fantasztikusan áll neki. Kerry sokat festette a haját, hogy eltüntesse ősz hajszálait.

De az éves során érzékeny lett bizonyos festékekre, ezért úgy döntött, elfogadja, hogy ősz a haja.

Kerry ezért fordult Christopher-hez, ő a legjobb fodrász és átváltoztató specialista. A férfi nagyon szép új frizurát készített neki, Kerry pedig majd szétrobban a boldogságtól.

De nem akarunk túl sokat elárulni. Nézd meg a lenti felvétel és ha tetszett, oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on!

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.