A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Szenzációt keltett az interneten, mert 68 évesen mert vagánynak lenni

Szenzációt keltett az interneten, mert 68 évesen mert vagánynak lenni

Ez a 68 éves nő szenzációt okozott az interneten, mert ő a bizonyíték arra, hogy ennyi idősen is lehet stílusos valaki!

Szenzációt keltett az interneten, mert mert vagánynak lenni 68 évesen

Egy volt újságíró. Suzi Grant egyre népszerűbb az internetezők körében, hiszen blogján, amelynek címe Alternative Ageing, folyamatosan azt hirdeti, hogy attól, mert valaki öregszik, még nem kell lemondani az életről, hanem élhet a szenvedélyének, a hobbijának, mert mindig van valami szép és örömteli, ami boldogságot vált ki.

Suzi a blogot 2014-ben indította, és az a célja, hogy segítsen az 50 éven felülieknek abban, hogy miként éljenek boldogan, egészségesen, és stílusosan.

“Sokan még úgy gondolkodnak, hogy a nők egy bizonyos kor után, jobb ha eltűnnek, visszahúzódnak, mert lejárt az idejük. Én úgy gondolom, hogy az idő múlását át kell ölelni, és pozitívan kell fogadni, mert ez a természetes módja az életnek, és én nem akarok láthatatlan maradni” – nyilatkozta Suzi a Mirrornak.

Szenzációt keltett az interneten, mert mert vagánynak lenni 68 évesen

Suzi a közösségi oldalakon is jelen van, több mint 18 ezren követik útmutatásait, tanácsait. Már három könyvet írt a témában, és sikeresen elvégzett egy táplálkozás-szakértői tanfolyamot is.

A korábban a BBC Radio 4-nek és Sky News hírcsatornának dolgozó újságírót sokan a divatos, ízléses, vagány, merész, vibráló színes öltözékei miatt dicsérik.

Szenzációt keltett az interneten, mert mert vagánynak lenni 68 évesen

“Ma már nem érzem magam láthatatlannak, de 50 évesen bizony úgy éreztem, hogy egy senki vagyok. Most meg szeretném osztani mindenkivel a tapasztalataimat, azt, hogy az agyam élesebben vág, mint valaha, kíváncsi vagyok a világra, és sokkal egészségesebb vagyok, mint korábban. Az akarom, hogy az emberek ihletet merítsenek az élet szépségeiből, és ne fecséreljék az idejüket olyan dolgokra, amelyeket nem szeretnek. Bármilyen öreg is az ember, élhet boldogan. Két év múlva 70 leszek, de nem érzem magam annyinak, és remélem nem is nézek ki annyinak” – írta blogbejegyzésében Suzi.

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.