A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / Ha meg akarsz ismerni valakit, csak csináltasd meg vele ezt az 1 perces tesztet

Ha meg akarsz ismerni valakit, csak csináltasd meg vele ezt az 1 perces tesztet

Meglepően pontos személyiségrajzot kapsz!

 

 

Az egyes ábrák jelentése:

– Négyzet: logikus és tökéletességre törekvő ember vagy. Szigorú és állhatatos a jellemed, gyorsan tanulsz, ami szakterületeden szakértővé emel téged. Viszont, sokan azt hihetik rólad, hogy nem vagy túl érzelmes és hogy túlságosan maradi nézeteket vallasz.

 

– Háromszög: a magabiztosság, az energia és a talpraesettség, amellyel megvéded a véleményedet, vezetővé emelnek téged a munkádban és a barátaid körében egyaránt. Erőfeszítés nélkül koncentrálsz a különleges feladatokra és menetelsz a célod felé. Az egyetlen nehézség, hogy sokszor képtelen vagy megemészteni, ha hibázol.

 

– Téglalap: valószínűleg te nem vagy elégedett az életkörülményeiddel. Változásról álmodsz, és önmegvalósítónak vallod magad. Szeretsz új dolgokat megismerni, ami a kíváncsi természetednek tudható be, néha pedig igen merész döntéseket hozol. Ez fog téged segíteni a céljaid elérésében.

 

– Kör: jóságos, érzelmi alapú ember vagy. Tudsz meghallgatni és együttérezni. Az emberek értékelik a jóságodat és a tapintatosságodat. A bizonytalanság azonban szintén a tulajdonságaid közé tartozik, mint ahogy az is, hogy képtelen vagy nemet mondani.

 

– Cikkcakk: értékeled a függetlenségedet, a személyiségedet és sosem követed a többség véleményét, ha az ellentétes a tiéddel. Minden ügyet kreatív módon oldasz meg, mindenben a szépséget és az eredetiséget keresed. Néha viszont túl heves vagy, amitől a végén mindig megrettensz.

 

Mennyire igazak rád az állítások? Oszd tovább te is!

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.