A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Blog / A hajad hossza többet elárul rólad, mint hinnéd!

A hajad hossza többet elárul rólad, mint hinnéd!

Játékos teszt hölgyeknek

Egyesek szerint a hajunk sokat elárul a személyiségünkről. Épp ezért van az, hogy egy-egy magánéleti válság után a nők azonnal a fodrászhoz veszik az irányt. Neked rövid a hajad, vállig ér, netán hosszú? Nézd meg, mit árul el rólad!

1. Rövidre vágott haj

Társasági és kedves ember vagy, aki könnyen és szívesen köt barátságokat. Szereted az olyan munkát, ahol megcsillogtathatod az intelligenciádat és képes vagy szembenézni a problémákkal, habár néha meggondolatlanul cselekszel. Szeretsz flörtölni és a fiatalos külsőt mindennél fontosabbnak tartod.

2. Bubifrizura vagy a nyakadig érő haj

Egyszerű vagy és mindig kimondod az igazságot, bármilyen keményen is hangzik. Ügyesen megtalálod az egyensúlyt a szakmai és a magánéleted között. Módszeres és következetes vagy. Nincsenek félelmeid, szeretsz új dolgokat megtapasztalni. Néha viszont túl gyorsan döntesz, ami később megbánásra ad okot.

3. Vállig érő haj

Boldog vagy a bőrödben, nőies, elegáns és kifinomult vagy. Szeretsz beszélgetni, természetes szépséged pedig mindenkit vonz, aki az utadba kerül. Szereted a kihívásokat, az új projekteket és tapasztalt vagy abban, hogyan kell új barátságokat kötni és azokat megtartani.

4. Hosszú haj

Türelmes, álmodozó és óvatos vagy. A szerelemben a hosszútávú kapcsolatokat keresed és teljesen odaadod magad. Ugyanakkor válogatós vagy, aki sokat követel a párjától. Harcolsz az álmaidért és a lehetetlent is megteszed, hogy elérd a célodat. Kitartásod segít elérni mindent, amit csak szeretnél.

Találó a leírás? Oszd meg a barátaiddal is! 

forras

Ezt olvastad?

A furcsa “kétarcú” cica felnőtt lett: most így néz ki

Soha nem tudjuk, hogyan néz majd ki a kisbabánk és ez igaz az állatok utódai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.